به گزارش سرمایه فردا، ایران به عنوان یکی از اعضای کمیسیون حقوق تجارت بینالملل سازمان ملل متحد (آنسیترال)، کنوانسیون استفاده از ارتباطات الکترونیکی در قراردادهای بینالمللی را امضاء کرد و به عنوان نوزدهمین کشور پس از روسیه، جمهوری آذربایجان، سنگاپور، بحرین و غیره به این معاهده پیوست.
معاهده (کنوانسیون) استفاده از ارتباطات الکترونیکی در قراردادهای بینالمللی، به منظور پیشنهاد راهکارهای عملی و ایجاد بستر حقوقی بینالمللی در پذیرش ابزارها و اسناد الکترونیکی در انعقاد و اجرای قراردادهای بینالمللی تهیه شده است و در ذیل قوانین هر کشور اجرا خواهد شد. این معاهده در اواخر سال ۲۰۰۵ در مجمع عمومی سازمان ملل مصوب و کشور ما نیز در سال ۱۳۸۶ آن را به صورت موقت امضا کرد.
در سال ۱۴۰۱ با پیگیریهای انجام شده به صورت مشترک با وزارت امور خارجه، این معاهده به تصویب هیات دولت رسید و در فروردین ماه ۱۴۰۲ نیز کمیسیون صنایع و معادن مجلس آن را تأیید کرد. حاصل این تلاشها ۲۹ شهریور امسال در صحن علنی مجلس شورای اسلامی با اکثریت آرا به تصویب نمایندگان مردم رسید.
با ایجاد مقدمات حقوقی عضویت ایران در این معاهده، چشمانداز روشنی از توسعه بهکارگیری اسناد الکترونیکی بین ایران و سایر کشورهای عضو ایجاد میشود.
لازم به ذکر است با تصویب این لایحه، در گام بعدی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی باید نسبت به ایجاد زیرساختهای برقراری این اتصال اقدام کند./ایرنا
وزیر صنعت قیمت خودرو را تا ۳۵ درصد افزایش داد. حالا برای توجیه اقدام خود…
اعضا هیأت مدیره نظام مهندسی در یک تعارض منافع قرار دارند از سویی باید مدافع…
انگیزههای مدیریت اخلاقی را میتوان: عدالت، انصاف و دیگر خواهی دانست. مدیریت اخلاقی اهداف سودآوری،…
عبدالخالق زاده گفت: معاملات بورس انرژی به دلیل وابستگی دولتی در منافع عرضه کنندگان تاثیر…
نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…
مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامههای…