آخرین اخبار

تاثیر والدین بر فرزندان

به گزارش سرمایه فردا، در یک بررسی تاثیر والدین بر فرزندان در حرفه‌های مختلف با هم مقایسه شده است. به طور خلاصه، این تحقیق به بررسی فرصت‌های اقتصادی و تحرک اجتماعی در جامعه می‌پردازد.

وکلا معمولاً درامد بالایی دارند. یعنی بچه‌های وکلا معمولاً درآمد بیشتری نسبت به والدینشان دارند.

تاثیر والدین بر فرزندان تا آنجاست که معلمای ابتدایی معمولاً وسط پراکندگی درآمد قرار دارند. یعنی بچه‌های معلمای ابتدایی معمولاً درآمد مشابهی با والدینشان دارند.

مدیرای منابع انسانی هم بالای نمودار پراکندگی هستن، یعنی بچه‌های این مدیرها معمولاً درآمد بیشتری نسبت به والدینشان دارند.

مهندسای مکانیک هم بالای نمودار پراکندگی هستند، یعنی بچه‌های این مهندس‌ها معمولاً درآمد بیشتری نسبت به والدینشان دارند.

پزشکان، دندانپزشکان و جراحان هم بالای نمودار پراکندگی هستند. یعنی بچه‌های این افراد معمولاً درآمد بیشتری نسبت به والدینشون دارند.

افسرای پلیس و آتش‌نشان‌ها معمولاً وسط نمودار پراکندگی قرار دارند. یعنی بچه‌های این افراد معمولاً درآمد مشابهی با والدینشون دارند.

تاثیر درآمد مختلف بر زندگی

برنامه‌نویسای کامپیوتر و مدیرای سیستم‌ها هم بالای نمودار پراکندگی هستند. یعنی بچه‌های این افراد معمولاً درآمد بیشتری نسبت به والدینشان دارند.

مهندس‌ها، معمارها و نقشه‌بردارها هم بالای پراکندگی هستند. یعنی بچه‌های این افراد معمولاً درآمد بیشتری نسبت به والدینشان دارند.

راننده‌های کامیون و اپراتورهای تجهیزات سنگین معمولاً وسط نمودار پراکندگی قرار دارند. یعنی بچه‌های این افراد معمولاً درآمد مشابهی با والدینشان دارند.

کارگرای کشاورزی، ماهیگیری و جنگلداری معمولاً پایین سطح پراکندگی هستند، یعنی بچه‌های این افراد معمولاً درآمد کمتری نسبت به والدینشان دارند.

براساس زندگی تحلیلگرها و مشاورای مالی مشخص است که بچه‌های این افراد معمولاً درآمد بیشتری نسبت به والدینشون دارند.

مکانیک‌ها و تعمیرکارها معمولاً در حد وسط پراکندگی قرار دارند، یعنی بچه‌های این افراد معمولاً درآمد مشابهی با والدینشان دارند.

تاثیر والدین بر فرزندان بر مبنای شغل

تاثیر والدین بر فرزندان به قدری است که شغل‌هایی مثل وکالت، مدیریت منابع انسانی، مهندسی مکانیک، پزشکی و تحلیلگری مالی معمولاً باعث می شوند که فرزندان این افراد درآمد بالاتری نسبت به والدینشون داشته باشند. این نشان می‌دهد که این شغل‌ها فرصت‌های بیشتری برای پیشرفت و افزایش درآمد فراهم می‌کنند.

شغل‌های با درآمد متوسط

شغل‌هایی مثل معلمی ابتدایی، افسر پلیس، آتش‌نشانی، رانندگی کامیون و مکانیکی معمولاً باعث میشوند که فرزندان این افراد درآمد مشابهی با والدینشون داشته باشند. این نشان می‌دهد که این شغل‌ها ثبات بیشتری دارند و تغییرات زیادی در درآمد ایجاد نمی‌کنند.

شغل‌های با درآمد پایین

تاثیر والدین بر فرزندان در شغلهایی مثل کارگری کشاورزی، ماهیگیری و جنگلداری معمولاً باعث می‌شود که فرزندان این افراد درآمد کمتری نسبت به والدینشان داشته باشند. این نشان می‌دهد که این شغل‌ها ممکنه فرصت‌های کمتری برای پیشرفت و افزایش درآمد فراهم کنند.

به طور کلی، می‌شود گفت که شغل‌های با درآمد بالا معمولاً فرصت‌های بیشتری برای پیشرفت و افزایش درآمد فراهم می‌کنند. در حالی که شغل‌های با درآمد متوسط و پایین ممکنه ثبات بیشتری داشته باشند. ولی فرصت‌های کمتری برای افزایش درآمد فراهم کنند.

modir

Recent Posts

مقایسه سهم اقتصاد دانش‌بنیان در ایران و جهان

سهم تولید ناخالص داخلی ایران از اقتصاد دانش‌بنیان حدود نیم درصد است درحالی که در…

5 ساعت ago

بررسی و تحلیل بازار دلار و طلا در ایران

تحلیل بازار دلار نشان می‌دهد که تغییرات نرخ ارز و سیاست‌های اقتصادی داخلی و بین‌المللی…

5 ساعت ago

مقایسه قیمت مسکن مهر و نهضت ملی

قیمت مسکن در شهرهای پرند و اسلام‌شهر از پروژه‌های نهضت ملی مسکن ارزانتر است، به…

9 ساعت ago

مصادره اموال ایران در پرونده کرسنت

ساختمان شرکت ملی نفت ایران (NIOC) در روتردام هلند به علت ادعای طلب ۲.۶ میلیارد…

9 ساعت ago

افزایش قیمت لوازم خانگی در پی تغییرات ارز توافقی

افزایش قیمت لوازم خانگی در پی تغییرات ارز توافقی تا ۲۰ درصد رخ داده است.…

9 ساعت ago

تقویت انسجام اجتماعی با طرح آرمان شهرداری تهران

شهرداری تهران با اجرای طرح آرمان، با هدف تقویت انسجام اجتماعی، برنامه‌های متنوع فرهنگی و…

11 ساعت ago