آخرین اخبار

اقدام آمریکا معاملات بازار طلا را از جذابیت می‌اندازد ؟

شاخص PCE برای ماه آوریل عدد ۲.۷ درصدی را ثبت کرده بود. داده‌های PCE درحالی منتشر می‌شود که آخرین داده‌های تورمی برای ماه مه نشان می‌دهد که نرخ تورم نقطه‌به‌نقطه سالانه ایالات‌متحده در این ماه حدود ۳.۳ درصد بوده است. سرمایه‌گذاران در حال حاضر انتظار دارند که نرخ بهره ایالات‌متحده در ماه‌های آتی کاهش چندمرحله‌ای داشته باشد. پیش‌بینی‌های خود فدرال رزرو هم نشان می‌دهد که این نهاد برای ماه دسامبر یک مرحله کاهش در نرخ بهره خواهد داشت.

کاهش رشد قیمت تولیدکننده، معیار دیگری برای پیش‌بینی تورم است که داده‌های آن نیز به سرمایه‌گذاران اطمینان داده که نرخ PCE در این ماه کاهش خواهد داشت. نرخ سالانه PPI در ماه مه به ۲.۲ درصد کاهش داشت که این نرخ، کمتر از نرخ پیش‌بینی شده ۲.۵ درصدی بوده است. در حالی که کاهش نرخ PCE می‌تواند انتظار معامله‌گران را برای دو مرحله کاهش نرخ بهره در سال جاری افزایش دهد، زمان‌بندی این مراحل همچنان مورد سوال خواهد بود.

اقتصاد فرانسه زیر ذره‌بین

انتخابات زودهنگام پارلمانی در فرانسه موجب تیره و تار شدن چشم‌انداز سودآوری بازار سهام این کشور شده است. باتوجه به اینکه اکنون اروپا در دست راست‌های تندرو قرار گرفته، پیش‌بینی می‌شود که فرانسه هم الگوی مشابهی را دنبال کند. اما نکته اینجاست که این ماجرا چندان برای بازارهای سهام این کشور مثبت نبوده و موجب شده بازار سهام با موج سنگینی از فروش مواجه شود.

شکاف بین بازده اوراق قرضه فرانسه و آلمان – که به عنوان فشارسنجی برای ریسک نگهداری اسناد بدهی دولت فرانسه در نظر گرفته می‌شود – از اوج ۰.۸۲ واحد درصدی در هفته گذشته به ۰.۷۵ واحد درصد کاهش یافته است که نزدیک سطوحی است که از سال ۲۰۱۷ تاکنون بی‌سابقه بوده است.

به نظر می‌رسد که حزب Rassemblement National در فرانسه که ملی‌گرایان تندرو راست فرانسوی به شمار می‌روند، اکثریت کرسی‌های مجلس فرانسه را به دست آورند. با توجه به اقتصاد چندملیتی و مختلط فرانسه، به قدرت رسیدن چنین گروهی می‌تواند موجب خروج سرمایه از این کشور شده و این موضوع ریسک سرمایه‌گذاری در فرانسه و اوراق بدهی این کشور را افزایش خواهد داد.

تاثیر چشم‌انداز نرخ بهره بر طلا

در گزارشی که Bank of America روز دوشنبه منتشر کرد، مایکل ویدمر، تحلیلگر بازار کالا در این بانک اظهار کرد که احتمال دارد قیمت طلا در ۱۲ تا ۱۸ ماه آینده به ۳هزار دلار در هر اونس برسد. با این حال، وی افزود که بازار نیاز به افزایش تقاضا برای سرمایه‌گذاری دارد‌ که بعید است تا زمانی که فدرال رزرو سیگنال واضحی مبنی بر آمادگی برای کاهش نرخ بهره ارائه ندهد، این اتفاق بیفتد.

فدرال رزرو آمریکا به دنبال کاهش نرخ بهره است. این مسأله می تواند معاملات بازار طلا را از جذابیت بندازد. در حال حاضر قیمت نفت هم در واکنش به این اتفاق افزایشی شده است./دنیای اقتصاد

modir

Recent Posts

بررسی ارکان اصلی توسعه اقتصادی

امنیت مالکیت یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی محسوب می‌شود، اما نظم حقوقی مدرن با…

4 ساعت ago

تغییر استراتژی روابط عمومی

روابط عمومی تحت تاثیر تحولات فناوری در سال‌های اخیر استراتژی خود را تغییر داده‌اند در…

5 ساعت ago

اقتصاد دوره شهید رئیسی از زبان وزیر اقتصاد

وزیر سابق اقتصاد معتقد است که با وجود ادامه تحریم‌های سنگین و چالش‌های تورمی، اقتصاد…

5 ساعت ago

حمل‌ونقل ترکیبی چگونه به رکن تجارت بدل شد؟

با وجود ظرفیت‌های گسترده حمل‌ونقل ترکیبی در ایران، برخی چالش‌ها مانع از بهره‌برداری کامل از…

10 ساعت ago

اهمیت توسعه ناوگان حمل‌ونقل دریایی

توسعه ناوگان حمل‌ونقل دریایی می‌تواند هزینه‌های صادرات را تا ۳۰ درصد کاهش دهد، سرعت جابه‌جایی…

11 ساعت ago

حلقه اتصال به تجارت جهانی

بدون تقویت تجارت امکان مقابله با تحریم ها و فشارهای اقتصادی وجود ندارد. اما خود…

11 ساعت ago