اتفاقات روز دوشنبه در معاملات ارز دیجیتال نشانداد که رفتار فعالان بازار سرمایه در آمریکا، به طرز قوی از نتایج انتخابات این کشور تاثیر میپذیرد.
این در حالی است که ترامپ از ارزهای دیجیتال حمایت جدی کرده و حتی با برخی از مدیران شرکتهای این حوزه دیدار داشته است. او همچنین در روز ۲۷ ژوئیه در کنفرانس مهمی در حوزه رمزارز سخنرانی خواهد کرد.
ترامپ سعی دارد که با وعدههای مثبت خود در خصوص حمایت از ارزهای دیجیتال، رای فعالان بازار کروپتو را از آن خود کند.
البته ترامپ، در سخنرانیهای انتخاباتی خود در سال ۲۰۱۹ ضمن ابراز مخالفت با ارزهای دیجیتال، اذعان کرد که ارزش این پولهای دیجیتال بر اساس «باد هوا» تعیین میشود و زمینه قاچاق مواد مخدر و سایر جرائم را فراهم میکند. امسال اما ترامپ حمایت همهجانبه خود را در این خصوص اعلام کرده است.
جزئیات دقیق سیاستهای ارز دیجیتال ترامپ هنوز مشخص نشده است اما به طور کلی، ترامپ متعهد شده که ضمن ترویج استخراج بیتکوین در ایالات متحده، از انتشار ارز دیجیتال بانک مرکزی که می تواند با صنعت رقابت کند، جلوگیری کند.
بعد از اینکه در سال ۲۰۲۱ استخراج رمزارزها در چین ممنوع شد، استخراج رمزارز در آمریکا قوت گرفت و این کشور، جایگزین چین به عنوان مرکز استخراج بیت کوین شد.
از طرفی، دموکراتها تلاش میکنند تا نظارتها و سختگیریها را در رابطه با مصرف انرژی و انتشار کربن در این صنعت افزایش دهند.
فیلو (Philo) مخترع قرن سوم قبل از میلاد از بیزانتین توضیح میدهد که چطور میتوان مغز خردشده نوعی گردو را در آب حل کرد و از آن جوهر نامرئی ساخت.
چند هزار سال است که فناوری هنر جاسوسی را شکل میدهد اما این روزها تاثیر آن بیسابقه است.
اینترنت امکان اقدامات مخفیانه را در مقیاس بزرگ فراهم میکند. کنترلهای بیومتری در مرزها جلوی عملیات خارجی جاسوسان را میگیرد. تلفنهای هوشمند سیلی از اسرار را انتقال میدهند.
برخی افراد به این نتیجه رسیدهاند که خدمات اطلاعاتی به شکل کنونی آن منسوخ شدهاند.
وقتی منابع باز و تجاری از قبیل تصاویر ماهوارهای و دادههای مکانی تلفنها میتوانند همه چیز را آشکار کنند چه نیازی به دزدیدن اسرار است؟
وقتی میتوان به آسانی به طور دیجیتال جاسوسی کرد چه نیازی به جاسوسان انسانی داریم که نمیتوان هویتشان را پنهان کرد؟
در واقع، جاسوسی هم به روشهای جدید و هم به روشهای قدیم نیاز دارد.
جاسوسی انسانی دشوارتر، پرهزینهتر و خطرناکتر میشود، اما باز هم ضرورت دارد.
برخی کارها فقط از عهده یک عامل انسانی برمیآید، مثلاً فقط یک انسان میتواند حالوهوای راهروهای کاخ کرملین را درک کند.
امروزه حدود ۹۰ درصد از اطلاعات ناتو در زمینه تهدیدهای سایبری از سوی بنگاههای خصوصی فراهم میشود. اما ارزش واقعی زمانی است که منابع باز و پنهان با یکدیگر ترکیب میشوند.
آژانسهای جاسوسی از مدتها قبل و با دلایل منطقی مرزی را میان اطلاعات دستهبندیشده و غیردستهبندیشده قائل بودند. این مرز اکنون برداشته شده است.
آژانسهای جاسوسی در گذشته کاملاً به بخش خصوصی بیتوجهی میکردند، اما اکنون این روند برعکس شده است.
آنها مجبورند با شرکتهای دارای فناوریهای پیشرفته همکاری و استعدادهایی را استخدام کنند که علاقهای ندارند در یک اتاق بدون پنجره و بدون دسترسی به تلفن یا اینترنت کار کنند.
به طور کلی، ما در جهانی به سر میبریم که در آن فناوری دیجیتال در همه چیز -از جیب افراد تا نیروگاههای برق و دوربینهای نظارتی ساختمانهای دولتی- نفوذ کرده است.
دسترسی به دادهها نقشی حیاتی در رقابت اطلاعاتی بین آمریکا، چین و دیگر قدرتهای بزرگ بازی میکند.
این رقابت در حال حاضر یک جدال نامتوازن است. هکرهای چینی دادهها را از سرتاسر جهان جارو میکنند. این کار به آنها در مقایسه با دشمنانشان برتری میدهد.
سرویسهای اطلاعاتی آمریکا و اروپا هم دادههای زیادی جمع میکنند، اما قانون دست آنها را بسته است.
جاسوسی آمریکا از نقشههای جنگی روسیه در سال ۲۰۲۱ به متحدان آمریکا امکان داد تا از قبل برای جنگ اوکراین آماده باشند.
شاید برخی بخواهند فناوریهای هنر جاسوسی را صرفاً یک انحراف سرگرمکننده از ژئوپولیتیک واقعی بدانند، اما این دو در واقع به یکدیگر پیوستهاند.
طی چند سال گذشته، صنعت بانکداری تغییر پارادایم رادیکالی را به سمت پذیرش دیجیتال تجربه کرده است.
این تجربه ناشی از تغییر پیشرونده در نیازها و عادات مشتریان بانکی است که بعد از کرونا شتاب بیشتری گرفت.
مسیری که تاکنون طی شده منجر به افزایش ارتباط مشتریان دیجیتالی شده است که در بانکداری خرد، نزدیک به ۵۰درصد از درآمد خالص بانکی (NBI) را در سال ۲۰۲۱ تشکیل میدهند.
این شواهد نشان میدهد که در سالهای آینده، تجربه مشتری دیجیتال عرصه رقابتی است که شرکتها باید در آن بازی کنند تا مشتریان بالقوه را جذب و نرخ ریزش آنها را کاهش دهند و تولید ارزش را امکانپذیر کنند.
به طور خاص، هماکنون با افزایش نرخ بهره و با توجه به اینکه انتظار میرود تا سال ۲۰۲۵ حدود ۲۵درصد سپردهها به بانکهای دیجیتالی منتقل شوند، جذب مشتریان دیجیتال عمدتا برای متصدیان فعلی، حیاتی خواهد بود.
نسلهای جوان آگاه به فناوری، زمان زیادی را صرف استفاده از فناوریهای واقعیت توسعهیافته مانند واقعیت افزوده (AR)، واقعیت مجازی (VR) و واقعیت ترکیبی (MR) میکنند.
این فناوریها تجربههای همهجانبهای را در اختیار کاربران قرار میدهند که در آینده میتوانند موسسات مالی را به سمت تغییر پارادایم دیجیتال جدید سوق دهند.
معاملات ارز دیجیتال در سالهای اخیر جریان ساز شده و حتی به مسایل انتخاباتی گره زده شده است. در جریانی موازی جاسوسی دیجیتال و توسعه بانکداری دیجیتال مطرح شده است. آیا معاملات بر بستر فناوری قابل اعتماد است؟
نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…
مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامههای…
تبعات فیلترینگ فضای مجازی تنها منجر به خسارت دو میلیارد دلاری به کسبوکارهای ایرانی نشده،…
در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟ این مهمترین سوال سرمایه گذاران است. در…
در کمیسیون تلفیق هیچ پیشنهادی برای افزایش قیمت حاملهای انرژی ارائه نشده، اما دولت طبق…
بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳ کاملا با رکود همراه بود. تولیدکننده ارز نداشت و مصرف…