آخرین اخبار

ارتقای عملکرد شوراهای گفت‌وگوی استانی

قائم‌مقام دبیر شورای گفت‌وگو از رشد ۱۷ درصدی عملکرد این شوراها در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش سرمایه فردا، کیوان کاشفی با اشاره به انتشار نتایج دوره بیستم ارزیابی عملکرد شوراهای گفت‌وگوی استانی از رشد ۱۷ درصدی عملکرد این شوراها در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: این نتایج نشان دهنده نگاه و رویکرد مثبت‌گرایانه دولت به تعامل و گفت‌وگو با بخش خصوصی، شنیدن صدای فعالان اقتصادی از تریبون شورای گفت‌وگو و تقویت جایگاه این نهاد در سطوح استانی است.

وی هدف از مکانیزم ارزیابی و پایش این شوراها را بررسی دقیق‌تر عملکرد آنها دانست و اضافه کرد: از این طریق می‌توان برنامه‌ریزی‌های مؤثرتری برای ارتقا و توسعه سطح فعالیت شوراها تبیین کرد.

وی افزود: همچنین با توجه به اینکه یکی از معیارهای ارزیابی عملکرد استانداران که توسط وزارت کشور انجام می‌شود، استفاده این افراد از ظرفیت قانونی برگزاری جلسات شورای گفت‌وگو در استان‌ها برای رفع مشکلات فعالان اقتصادی است، به همین دلیل نتایج ارزیابی شوراهای استانی به عنوان گزارش عملکرد استانداران از طریق این وزارتخانه در اختیار رئیس جمهور نیز قرار می‌گیرد.

عضو هیات رئیسه اتاق ایران همچنین تاکید کرد: بر اساس این دستورالعمل، بازه زمانی ارزیابی شوراها، ۶ ماهه بوده و مؤلفه‌هایی مثل دستاورد شورای استانی، برگزاری جلسات کارگروه تخصصی کارشناسی و تشکیل جلسات اصلی شورای گفت‌وگوی استان، وزن بالایی در این ارزیابی دارند.

قائم‌مقام دبیر شورای گفت‌وگو همچنین با اشاره به نتایج بیستمین دوره ارزیابی شوراهای استانی در نیمه دوم ۱۴۰۲، گفت: از آنجاکه هدف قانون‌گذار در ماده ۱۳ قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار، ایجاد ارتباط و تعامل بین دولت و بخش خصوصی در استان‌ها از طریق برگزاری نشست‌های شورای گفت‌وگو است، لذا بیستمین دوره ارزیابی نشان می‌دهد که این امر در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ بهتر شده و تعداد جلسات در مقایسه با نیمه اول، افزایش داشته است قابل توجهی داشته یعنی از ۱۱۵ جلسه در ۶ ماهه اول به ۱۷۱ جلسه در نیمه دوم رسیده است.

کاشفی با اشاره به میانگین نمره ارزیابی کل شوراهای استانی در نیمه دوم ۱۴۰۲ که رقم ۷۶٫۲۱ بوده و نسبت به نیمه اول افزایش خوبی داشته، اظهار کرد: بر اساس ارزیابی ۶ ماهه دوم، استان‌های خراسان رضوی و مازندران رتبه اول و استان‌های مرکزی و کرمان به ترتیب رتبه‌های دوم و سوم را کسب کردند. همچنین در ارزیابی ۶ ماهه اول سال گذشته، استان کرمان اول؛ استان اصفهان رتبه دوم و استان خراسان رضوی نیز رتبه سوم را به دست آوردند.

modir

Recent Posts

نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تولید محصولات بهداشتی

نقش استارتاپ های بخش کشاورزی در تنظیم بازار و جلوگیری از تولید محصولات غیربهداشتی و…

19 ساعت ago

مدیریت سیستمی از شغل تا برنامه ملی

مدیریت سیستمی کاربرد فراوانی پیدا کرده که تنها مربوط به شغل نیست. بلکه در برنامه‌های…

19 ساعت ago

تبعات فیلترینگ فضای مجازی

تبعات فیلترینگ فضای مجازی تنها منجر به خسارت دو میلیارد دلاری به کسب‌وکارهای ایرانی نشده،…

19 ساعت ago

در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟

در این روند سهام کوچک یا بزرگ بخریم؟ این مهمترین سوال سرمایه گذاران است. در…

23 ساعت ago

قیمت حامل‌های انرژی در ۱۴۰۴

در کمیسیون تلفیق هیچ پیشنهادی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی ارائه نشده، اما دولت طبق…

2 روز ago

بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳

بازار لوازم خانگی در ۱۴۰۳ کاملا با رکود همراه بود. تولیدکننده ارز نداشت و مصرف…

2 روز ago