به گزارش سرمایه فردا، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: بودجه اتاق ایران و اتاقهای سراسر کشور از سالآینده بهصورت عملیاتی، شفاف و قابل اندازهگیری تدوین خواهدشد. حسین سلاحورزی در نشست هیاترئیسه اتاق ایران با هیاترئیسه و اعضای هیاتنمایندگان اتاق رشت با اشاره به آماج حملات غیرمنصفانه ماههای اخیر به اتاق ایران تاکید کرد: نتایج بررسی نهادهای نظارتی از جمله تحقیق و تفحص مجلس و درخواست داوطلبانه اتاق ایران از شورایعالی نظارت جهت بررسی سازمان حسابرسی و همچنین سازمان بازرسی، نشانداد که برخلاف برخی ادعاها، حتی یکریال هم در اتاق گم نشدهاست.
او تاکید کرد: هیاترئیسه اتاق ایران در دور دهم مصمم است که منابع مالی اتاق را در محل و ماموریت تعیینشده هزینه کند و همچنین نظارتهای دقیقی بر نحوه مصرف این منابع در واحدهای زیرمجموعه خود داشتهباشد.
سلاحورزی افزود: تصمیم ما در هیاترئیسه این است که زیر بار انحراف بودجه و کسریبودجه نرویم، اما این بهمعنای محدودیت و سیاست انقباضی نیست. امسال را باید بر اساس بودجهمصوب پیشبرویم اما برای سالآینده بودجهعملیاتی تدوین خواهیم کرد، بنابراین اگر اتاقها فعالیت مشخص و قابلاندازهگیری در راستای ماموریتهای اتاق داشته باشند، نگران بودجه آن در سالآینده نباشند. میخواهیم اتاقها بودجهعملیاتی و شفاف برای سال۱۴۰۳ تدوین کنند و بر این اساس انتظار تخصیص منابع از اتاق ایران داشته باشند.
او همچنین بر ایجاد مرکز داوری در اتاق رشت، مشارکت اتاق ایران برای اتمام ساختمان اتاق رشت، پیگیری موضوع بازگشت ارز حاصل از صادرات محصولات کشاورزی و پیگیری مشکلات گمرک آستارا که از جمله درخواستهای مطرحشده اعضای هیاتنمایندگان اتاق رشت بود، تاکید کرد.
کارکرد دانشی را توسعه دهیم
ساسان شاهویسی، دبیرکل اتاق ایران هم گفت: اگر بهدنبال استحکام نهاد اتاق در سطح استان و ملی و بهدنبال تقویت روابط و ظرفیتسازیهای جدید برای یک افق موثر اما مشترک با اتاق ایران هستیم باید از ظرفیتی که بهعنوان سند ملی و توسعهپایدار در استان تعریف شدهاست، استفاده کنیم.
او با بیان اینکه در حالحاضر یک سند پایه وجود دارد که نقش و جایگاه استان گیلان را در روابط منطقهای تعریف کرده است، ادامه داد: خلقکردن مسیر جدید ما را از جریان حکمرانی اتاق ایران دور میکند و تا به یک مفاهمه منطقی برسیم، دچار یک وازدگی میشویم.
شاهویسی با اشاره به الزامات اقتصاد مطلوب گفت: باید کارکرد خود را بهکارکرد دانشی تبدیل کنیم. باید نگاه مبتنی بر فناوری و کارکردهای هوشمندساز داشته باشیم. ما باید جریان اتاق را با اقتصاد دیجیتال بهعنوان یکی از ممیزههای تولید ثروت همراه کنیم. اگر کارکرد دانشی به ظرفیتهای خودمان بدهیم، میتوانیم یکی از بهترین برنامهریزیها را برای خود تعریف کنیم.
او ادامه داد: رویکرد هیاترئیسه دهم بهشدت کارکرد دانشی دارد لذا روابط مبتنی بر دانش را تقویت میکند و اگر هم از بودجه عملیاتی صحبت میکند، میخواهد کارکرد اتاقهای استانی را به این سمت سوق دهد.
به بازسازی چهره اتاق برای گروههای مرجع نیاز داریم
محمد قاسمی رئیس مرکز پژوهشهای اتاق ایران در این نشست با اشاره به اینکه این مرکز در دور قبل دو طرح پژوهشی راجعبه مسائل چای و تجارت با روسیه را برای اتاق رشت با مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه گیلان انجام دادیم، گفت: ما آماده هستیم که باز هم چنین طرحهایی را اجرایی کنیم، اما انتظار داریم که کاربرد و اثر آن را در قالب مصوبات شورای گفتوگوی استان یا سایر تصمیمگیریها ببینیم./دنیای اقتصاد
سود عملیاتی نماد سخزر با رشد ۵۳ درصدی به ۳۴۵ میلیارد تومان رسیده. این افزایش…
ارزش بازار نماد شکبیر به ۲۴,۴۰۸ میلیارد تومان رسیده که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت در…
حاشیه سود عملیاتی نماد لطیف به ۱۱ درصد رسیده که از مدیریت ناکارآمد هزینهها و…
امسال حاشیه سود ناخالص نماد دزهراوی ۳۲ درصد بوده که نشاندهنده افزایش کارآمدی و کاهش…
ارزش بازار نماد پارتا به ۶,۶۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشاندهنده افزایش ارزش شرکت…
حاشیه سود خالص نماد خشرق ۰.۱ درصد بوده که نشاندهنده تأثیر منفی هزینههای مالی و…