محمد شیریجیان گفت: بنیانهای اقتصادی کشور شامل وضعیت متغیرهای پولی مانند رشد نقدینگی، نرخ تورم مصرف کننده و تولیدکننده، رشد بخش واقعی اقتصاد، وضعیت منابع ارزی کشور و تامین ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران میشود که نسبت به سال گذشته در شرایط بهتری قرار دارد.
وی افزود: اگر نقدینگی به درستی مدیریت نشود منجر به تشدید تورم و رکود خواهد شد که مقام معظم رهبری نیز بر ساماندهی این متغیر تاکید داشتند؛ بنابراین بانک مرکزی در راستای تحقق شعار سال موضوع کنترل نقدینگی را به عنوان محور سیاستهای خود قرار داده است.
ش️یریجیان اظهار کرد: رشد نقدینگی در آذر ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۲۵.۲ درصد رسیده است، این نرخ بعد از گذشت ۵۵ ماه در محدوده ۲۵ درصد قرار گرفت. همچنین روند نزولی نرخ رشد نقدینگی در ادامه روندی است که از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم شکل گرفته است؛ به طوری که در مهر ماه ۱۴۰۰ رشد نقدینگی ۴۲.۸ درصد بود که هم اکنون این عدد با کاهش ۱۷.۶ درصدی به ۲۵.۲ درصد رسیده است. همچنین این نرخ نسبت به یک ماه گذشته نیز کاهش ۱.۸ درصدی داشته است.
م️عاون بانک مرکزی گفت: به واسطه کاهش نقدینگی، رشد پایه پولی نیز کاهش پیدا کرده است؛ به طوری که رشد پایه پولی در آذر ماه نسبت به ابتدای سال کاهش ۱۴.۱۳ درصدی داشته است./ایسنا
حاشیه سود خالص نماد ساراب ۵۸ درصد بوده که نشاندهنده سودآوری بالای شرکت و مدیریت…
حاشیه سود خالص نماد شخارک ۴۰ درصد بوده که نشاندهنده سودآوری بالای شرکت و مدیریت…
در سال جاری زیان خالص نماد اوان به ازای هر سهم به ۵۹ ریال رسیده…
این گزارش با تحلیل دقیق قیمت انواع سکه، طلای ۱۸ عیار و دلار، به بررسی…
در روزهای اخیر، معاملات بورس تهران شاهد نوسانات چشمگیری بوده است. این تحولات به دلیل…
شرکت صنعتی دوده فام (شصدف) با ظرفیت تولید ۶۰ هزار تن در سال بهعنوان بزرگترین…