به گزارش سرمایه فردا، رئیس سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران و مدیرگروه جهادی حسنا با تأکید بر اهمیت مدیریت یکپارچه سلامت شهری و کاهش نرخ سقط جنین به عنوان راهکارهایی برای مقابله با چالشهای جمعیتی ایران، به ضرورت همکاری و همافزایی همه ارگانها و نهادها پرداختند.
در همایش شهر آرمانی، دبیرکل سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد که تأمین سلامتی روح، روان و جسم یک وظیفه پیچیده و سنگین است و تأمین آن تنها از عهده یک نهاد یا ارگان ساخته نیست. حتی با همافزایی تمامی ارگانها نیز تحقق کامل آن در شهری مانند تهران امکانپذیر نخواهد بود. وی بیان کرد که “نباید دستگاهها و سازمانها در تأمین نیازهای روحی و روانی جزیرهای عمل کنند. ما نیازمند مدیریت یکپارچه سلامت شهر در پایتخت هستیم.”
محمد رئیسزاده اضافه کرد که “در آغاز دوره جدید مدیریتی شهرداری تهران، با رایزنی با شهردار پایتخت، تشکیل شورای هماهنگی سلامت به تصویب رسید و شهرداری پای کار این اتفاق آمد. اما متأسفانه همکاری شایستهای از سوی دانشگاهها برای فعالیت این شورا انجام نشد.”
رئیسزاده تأکید کرد که نیازمند شکلگیری مرکز جامعی برای هماهنگی کامل مجموعههای متولی سلامت در شهر هستیم و خاطرنشان کرد: “ایجاد مرکز جامع سلامت شهر تهران باید راهاندازی شود. وزارت بهداشت باید مسؤولیت خود را در حوزه بهداشت به شهرداری واگذار کند؛ چرا که سلامت شهر به عهده شهرداری است و تمامی ارگانها باید در جهت تأمین سلامت مردم با شهرداری همافزا شوند.”
در ادامه این همایش، مدیرگروه جهادی حسنا نیز تأکید کرد که امروز سیاهچالهای به نام جمعیت وجود دارد که تمدن و هویت تاریخی ایران را تهدید میکند و نیاز به قهرمانهایی داریم که کشور را از این سیاهچاله خارج کنند. مریم قاضی میرسعید در این همایش افزود: “بزودی ایران یکی از پیرترین کشورهای جهان خواهد شد. برخی اقوام قدیمی کشور به مرز نابودی خواهند رسید و اگر امروز به سرعت نسبت به اصلاح روند کنونی اقدام نشود، در آینده برخی اقوام از جمله قوم گیلک در کشور از بین خواهند رفت.”
وی با تأکید بر شتاب گرفتن روند پیری جمعیت، از برخی رویهها در قتل نوزادان از سوی والدین انتقاد کرد و افزود: “آمارهای رسمی نشان میدهد روزانه هزار کودک به دست والدین خود سقط میشوند. ۹۴ درصد سقط جنینها در بستر خانواده رخ میدهد.”
مدیرگروه جهادی حسنا با بیان اینکه برخلاف تصور عمومی درباره مشکلات اقتصادی در سقط جنین، اضافه کرد: “بسیاری از والدین در فرایند سقط جنین به دنبال قتل فرزند سوم خود هستند چرا که این نگرانی را دارند که مردم چه واکنشی نسبت به فرزند سومشان دارند.”
قاضی میرسعید با بیان اینکه ارائه مشاوره به والدین برای جلوگیری از سقط جنین یکی از ضرورتهای امروز جامعه است، گفت: “سقط جنین به مثابه قتل عمد است و به همان اندازه که قتل میتواند عوارض روحی و روانی برای فرد داشته باشد، سقط جنین نیز عوارض روحی و روانی سنگینی دارد که تا ۵ سال نیز ادامه دارد. افرادی که دست به سقط جنین میزنند نمیتوانند برای مسائلی که در ذهن خود دارند راهکار درستی پیدا کنند و از این رو سقط جنین را تنها و اولین راه برای کاهش مشکلات خود میدانند.”
وی به نقش این گروه جهادی در کاهش نرخ سقط جنین اشاره کرد و گفت: “این مجموعه تاکنون توانسته است از وقوع ۷۰۰ سقط جنین و قتل عمد جلوگیری کند. سقط معضلی اجتماعی است و مشکل جمعیت و سیاهچاله جمعیتی را میتوان با کاهش ۵۰ درصدی نرخ سقط جنین برطرف کرد.
با افزایش جمعیت سالمندان در راستای حمایت از حقوق آنها، پیش نویس قانون جامع حقوق…
مراسم رونمایی از چهار کتابهای سینمایی مجموعه نشر گره با محوریت بررسی و معرفی آثار…
وضعیت ارزندگی بازار سهام به عنوان معیار اصلی برای ارزیابی ادامه سهامداری یا خروج از…
گزارش تصویری کنسرت خواننده موسیقی «نوستالژی عاشقانههای جهان» با صدای علی مینوسپهر منتشر شد.
این گزارش بررسی نقش و فعالیتهای شرکتهای تامین سرمایه، تفاوت آنها با بانکها، منابع درآمد…
از کاهش قیمت فلزات مهم تا نگرانیهای ناشی از تعرفهها و جنگ تجاری، تمام این…