انرژی

ارتباط صنعت برق با مراکز علمی تقویت شد

به گزارش سرمایه فردا، معاون برق و انرژی وزیر نیرو در بیست و سومین نمایشگاه بین المللی و نخستین جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق ایران با اشاره به افزایش حضور شرکت های ایرانی و خارجی در نمایشگاه، گفت: همچنین کیفیت محصولات عرضه شده در نمایشگاه ارتقاء داشته و با توجه به اینکه جشنواره فن بازار برای نخستین بار برگزار شده ارتباط صنعت برق با مراکز علمی تقویت شده و شرکت های دانش بنیان حدود ۴۲۰ محصول دانش بنیان عرضه کرده اند.

همایون حائری افزود: با حضور شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه و صنعت برق امکان تجاری سازی محصولات صنعت برق افزایش یافته و در همین راستا به دنبال ایجاد زنجیره ای از محصولات فناورانه هستیم تا تجاری سازی ایده های دانشگاهی هم افزایش یابند.

وی افزود: صنعت برق ایران اکنون در بخش توزیع ۱۰۰ درصد خوکفا است و در بخش انتقال نیز چنین است.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی تصریح کرد: در بخش نیروگاه هم بالای ۹۰ درصد خودکفا هستیم و کمتر از ۱۰ درصد بقیه نیز توجیه ندارد.

حائری ظرفیت منصوبه فعلی نیروگاه های کشور را ۹۲ هزار مگاوات اعلام کرد و گفت: ۶۰ درصد آن به دست متخصصان صنعت برق کشورمان محقق شده است.

وی وزارت نیرو را حامی صنعت برق دانست و افزود: براین اساس شورای مشورتی وزیر نیرو با تولید کنندگان برق در وزارت نیرو شکل گرفته و هفتگی مسائل و مشکلات رسیدگی و حل و فصل می شود.

معاون امور برق و انرژی وزیر نبیرو قانون مانع زدایی از صنعت برق را در حمایت از تولید برق و صنعت برق بسیار موثر ارزیابی کرد.

حائری گفت: اکنون شاهد رشد بسیار خوب کمی و کیفی در محصولات صنعت برق هستیم‌ و به عبارتی می توانیم این نمایشگاه را به عنوان یک شاخص ارزیابی رشد در صنعت برق در نظر بگیریم.

وی درباره بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران بیان کرد: در این دوره ۴۸۰ شرکت داخلی و ۱۱۰ شرکت خارجی شرکت کردند که رشد قابل توجهی نسبت به دوره گذشته داشته است.

معاون وزیر نیرو گفت: صنعت برق از لحاظ تکنولوژی پیشرفت خوبی داشته است و امسال برای نخستین بار رویداد فن بازار برق برگزار شد و ارتباط خوبی بین مراکز علمی و صنعت برق برقرار کرد.

وی گفت: تعدادی از محصولات عرضه شده به لحاظ ساختار برای نخستین بار در دنیا استفاده می شود.

معاون وزیر نیرو از بازدید  هزار استاد و دانشجو از این غرفه ها خبر داد و گفت: این سبب خواهد شد بتوانند برای سال های آینده محصولات بهتری را با همکاری صنعت تولید کنند.

حائری ادامه داد: دنبال این هستیم که زنجیره ای از کالا متکی بر ایده های فناورانه و علمی داشته باشیم. 

وی در باره دیدار وزیر انرژی پاکستان از نمایشگاه برق  بیان کرد: پاکستان نیاز زیادی به برق ایران و تجهیزات برقی کشورمان دارد و اکنون به کشور پاکستان برق صادر می‌کنیم. وی جلسه ای هم  با وزیر نیرو داشت تا بیشتر بتوانند از پتانسیل صنعت برق ما استفاده کنند. 

حائری در باره افغانستان هم گفت: در مذاکره با افغانستان روی موضوع صادرات برق و استفاده از تجهیزات کشور ما صحبت شد.

وی افزود:  اولویت ما در صادرات تأمین برق داخل کشور است. از برق مازاد و قیمت برقی که سود آوری داشته باشد، صادرات برق را دنبال می‌کنیم.  

معاون وزیر نیرو در باره انرژی های تجدیدپذیر گفت: در حال حاضر ۱۱۰۰ مگاوات ظرفیت منصوبه بادی و خورشیدی داریم. ریل گذاری بسیار خوبی با حمایت وزیر و فعالیت های ساتبا انجام شده که این ریل گذاری تاثیر زیادی در توسعه ایجاد کرده است. اکنون توربین های بادی و پنل های خورشیدی را در کشور می‌سازیم. 

حائری تصریح کرد: سال آینده سال تحول در زمینه انرژی تجدیدپذیر برای صنعت برق کشور خواهد بود. برای ۱۰ سال آینده حداقل ظرفیت ۳۰ هزار مگاواتی را خواهیم داشت.

معاون وزیر نیرو خاطرنشان کرد:  صنعت انرژی تجدید پذیر برای رشد، نیاز به سرمایه گذاری دارد که ریل گذاری بیشتری در تأمین سرمایه انجام شده است.

وی درباره خودروهای برقی گفت: وزارت نیرو در بحث خودروهای برقی همراه خواهد بود. برای این کار زیرساخت هایی از جمله ظرفیت نیروگاهی و خطوط انتقال نیاز داریم. صنعت برق همیشه در این زمینه آمادگی لازم را دارد.

بیست و سومین نمایشگاه تخصصی بین‌المللی صنعت برق ایران، روز سه شنبه ( ۲۳ آبان ۱۴۰۲ ) با حضور « علی اکبر محرابیان» وزیر نیرو و با مشارکت ۴۷۴ شرکت داخلی و ۱۱۰ شرکت خارجی از ۱۲ کشور و نخستین جشنواره و فن‌بازار صنعت برق ایران با حضور ۲۵۹ مرکز علمی و شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه بین المللی تهران آغاز به کار کرد.

ویدیویی از سومین روز بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت برق را ببینید؛

modir

Recent Posts

جهش قیمت هر اونس تا کجا ادامه دارد؟

قیمت هر اونس طلا به حدود ۲۶۲۹ دلار رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار…

4 ساعت ago

رشد صنعت بیمه تحت تاثیر ضعف بیمه مرکزی ایران

ضعف بیمه مرکزی ایران مانع از توسعه این صنعت شده باید از ایده‌های خلاقانه استارتاپ‌ها…

5 ساعت ago

تاثیر تبعیض در جامعه ایران

تاثیر تبعیض در پذیرش دانشگاه باید حذف شود و استخدام بر مبنای عدالت انجام شود…

6 ساعت ago

ناترازی آب ایران

بر پایه کاهش حقابه بخش کشاورزی و بازتخصیص آن به بخش خانگی و صنعت ناترازی…

7 ساعت ago

چرا سیستم‌های بیمه درمان شکست می‌خورند؟

در بیش از صد کشور مختلف، با درآمدهای سرانه مختلف و دموگرافی مختلف، انواع سیستم‌های…

7 ساعت ago

اعتراضات برای رسیدن به تغییرات

به گزارش سرمایه فردا، جامعه بطور جمعی با برنامه یا بدون برنامه از پیش تعیین…

7 ساعت ago