دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تـولیـد و بسـتهبنـدی مواد پروتئینی کشـور گفت: با وجود شرایط فعلی نهتنها قدرت خرید مردم کم شده، قدرت خرید مواد اولیه تولیدکنندگان نیز کاهشی شده است.
به گزارش سرمایه فردا، تورم موجب کاهش خرید مصرفکنندگان و همچنین کم شدن قدرت تامین مواد اولیه در تولیدکنندگان شده است. دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تـولیـد و بسـتهبنـدی مواد پروتئینی کشـور با بیان مطلب فوق گفت: با وجود شرایط فعلی نهتنها قدرت خرید مردم کم شده، قدرت خرید مواد اولیه تولیدکنندگان نیز کاهشی شده است.
مسعود رسولی افزود: تولیدکنندگان در سنوات گذشته یک سرمایه در گردش داشتند که به اندازه تامین مقداری مواد اولیه و مواد مصرفی بوده که هر سال مقداری سود سنوات گذشته به آن اضافه شده که باز کفاف نیاز تولیدکنندگان را نمیدهد و این باعث شده این قشر در تامین مواد اولیه و سرمایه در گردش مشکل جدی داشته باشند. این فعال صنعت بستهبندی گوشت و مواد پروتئینی کشور خاطرنشان کرد: ضریب تورم بسیار بیشتر از سود انباشت کارخانهها و ضریب افزایش درآمد خانوار است و در سالهای اخیر سفره مردم کوچکتر شده، تولیدکنندگان هم در سالهای اخیر به دو دلیل دچار مشکلات عمده شدهاند.
رسولی افزود: اولا حجم سفارش و نیاز بازار کم شده و شرکت تولیدی بر اساس سنوات گذشته پرسنل استخدام کرده و برنامهریزی کرده و ثانیا بودجه تامین مواد اولیه و مواد مصرفی و سرمایه در گردش موردنیاز را نمیتوانند تهیه کنند و بهجای اینکه بانکها بتوانند تسهیلات بیشتری تامین کنند، در سال جدید بانکها هم دچار کمبود نقدینگی هستند و مصوبات تسهیلات موردنیاز صنایع را ندارند. دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تـولیـد و بسـتهبنـدی مواد پروتئینی کشـور تنها راه برونرفت از این بحران را نقد شدن بازار فروش محصولات و باز شدن السی داخلی سهلالوصول عنوان کرد./دنیای اقتصاد